BIPSobota, 19.10.2019

Pyrlandia

Szkolenie poprowadził szef kuchni restauracji Pietrak & Pietrak – p. Miron Rybacki, który oprócz porad teoretycznych zaprezentował również przykładowe potrawy regionalne. W szkoleniu wzięła również udział p. Elżbieta Filipiak z Powiatowej Stacji Sanitarno – Epidemiologicznej, która przedstawiła informację nt. zdrowej żywności oraz higieny żywienia z zarysem przepisów prawnych Unii Europejskiej w kontekście prowadzonej działalności agroturystycznej.

Dla uczestników szkolenia zostały przygotowane

drukuj:
udostępnij:
Projekty realizowane przez powiat

Projekty realizowane przez powiat

reklama aplikacji mobilnej
Rejestracja rezerwacji pojazdów
Projekt współfinansowany

Projekt Wdrożenie zaawansowanych e-usług dla klientów Starostwa Powiatowego w Gnieźnie oraz jednostek podległych współfinansowany ze środków
Wielkopolskiego Regionalnego Programu Operacyjnego na lata 2014 – 2020 w ramach konkursu Rozwój elektronicznych usług publicznych